Share this post

Ταφόπλακα 2018

Όλα πλέον μας συνηγορούν πως το ήδη μίζερο ποδόσφαιρο της Κύπρου γίνετε ακόμα πιο ΜΙΖΕΡΟ. Ξέρετε τα οικονομικά συμφέροντα στις εποχές μας έχουν γίνει τεράστια και ο αθλητισμός είναι από τους πιο μοντέρνους τρόπους πλέον ως προς το όφελος του κάθε μιζαδόρου. Κανείς δεν τους ενοχλεί, κανείς δεν ασχολείται πόσοι βγαίνουν κερδισμένοι απ΄ την μπίζινα που λέγετε ποδόσφαιρο. Οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που ήτανε εμπόδιο με την παρουσία τους είναι τα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ σύνολα και έπρεπε να βρεθεί τρόπος να εξοντωθούν και να απομακρυνθούν.  

Οι μοναδικοί που χάνουν στην τελική είναι αυτοί που το αγαπούν πραγματικά. Όχι κατ’ ανάγκη το κάθε άθλημα, αλλά το σήμα στην καρδιά. Για τον καθένα έχει διαφορετική σημασία το σήμα της ομάδας του, όμως για όλους σημαίνει το ίδιο. Όσο κι αν ακούγετε παράξενο όλο αυτό. O κάθε οπαδός παλεύει και αγωνίζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για τα πιστεύω της ομάδας του. Όλους εμάς δεν θέλουν στα γήπεδα γιατί πολύ απλά το μόνο που μας νοιάζει είναι το σήμα. Δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, παρά μόνο χάσουμε. Να παίζουμε τα κεφάλια μας καθημερινά για να αντιμετωπίσουμε κάτι που ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Κανείς δεν νίκησε το σύστημα, αν δεν ήταν μέρος αυτού. Και πάλι δύσκολο να μπεις σ’ αυτή την διαδικασία.

Η πολιτεία, η ομοσπονδία, η αστυνομία, τα μ.μ.ε. ακόμα και τα ίδια τα σωματεία όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να λύσουν το “μοναδικό” πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου 2018. Την βία. Αυτήν που όλοι οι παραπάνω προάγουν. Η πολιτεία και το σύστημα αποφασίζουν, η ομοσπονδία το διατάσσει, τα σωματεία εκτελούν και μπαίνουν σε καθημερινές αντιπαραθέσεις και τα μ.μ.ε τα διαφημίζουν. Όλα αυτά δημιουργούν μιαν ανώτερη βία που κανείς δεν την ταυτοποίησε, κανείς δεν την πολέμησε, κανείς δεν ασχολείται. Ό ένας θα εκλεγεί, ό άλλος θα κλείσει τα ντήλια του, τα τηλεοπτικά δίνουν και παίρνουν και τα γήπεδα αδειάζουν. Ο λόγος; Η βία. Ή γελάμε εδώ ή κλαίμε, καμία διαφορά.   

Ας πουν αλήθειες στον κόσμο και ας αφήσουν τις ύπουλες κινήσεις. Όλοι κάτι έχουν να κερδίσουν (και) απ’ αυτό και ακόμα ένας φαύλος κύκλος βρίσκετε ενώπιον μας.

  • Η πολιτεία με τον άσχετο υπουργό δικαιοσύνης αφού απέτυχε να εφαρμόσει τον νόμος της, με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν με τις μίζες ποιος θα βάλει τα συστήματα, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας μακριά της.
  • Το μπαλάκι πήγε στην ομοσπονδία η οποία θεωρείται πλέον ο πιο καλός προαγωγός του λευκού οίκου της κύπρου αφού η απόφαση λίγο πριν τις εκλογές “έκατσε γάντι”.
  • Η αστυνομία έλυσε το πρόβλημα με τους ανίκανους μπάτσους στα γήπεδα. Δεν θα ρεζιλεύονται κάθε εβδομάδα πλέον και θα συνεχίσουν να πληρώνονται.
  • Τα μ.μ.ε. παλιά τους τέχνη κόσκινο. Ότι πουλιέται το πουλάνε. Την μάνα τους ξέχασαν πίσω.                                              
  • Όσο για τα σωματεία, τι να πούμε. Γίνανε και αυτά υποχείρια του συστήματος γιατί κι΄αυτοί δεν την έχουν καθαρή. Κάπου θα ναι μπλεγμένα και πρέπει να συναινέσουν.

Υπάρχει μια δυσωδία που δύσκολα την βλέπουμε να απομακρύνετε. Έχει ριζώσει τόσο βαθιά που το σχέδιο είναι μελετημένο και άψογα σχεδιασμένο γι’ αυτούς. Η ομοσπονδία προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την εντύπωση που υπάρχει γι’ αυτήν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας μια καινούργια. Βλέπετε ως δια μαγείας έλυσε ξαφνικά τα προβλήματα με τους κόκκινους φακέλους. Σοβαρά; Λύστε και το κυπριακό τότε “εγκέφαλοι”.

Βλέπουμε μια μερίδα του κόσμου να μην αντιλαμβάνετε που πάει να μπλέξει δίνοντας τα στοιχεία του. Τους κοροϊδεύουν ότι μετά από 96 ώρες όλα διαγράφονται. Και για “απόδειξη” αυτού κάθε φορά που αγοράζεις εισιτήριο κάνεις εγγραφή απ΄την αρχή. Έλα ρε μαλάκες μην μας παίρνετε για τόσο κορόιδα όλους. Δεν χρειάζεται και γνώση επιπέδου “ΝASA” για να ξέρεις ότι μια βάση δεδομένων 300-400-1000 ατόμων χρειάζεται κάποια δευτερολέπτα για να την κατεβάσεις. Άντε και 3-4 λεπτά να στα βγάλει ο εκτυπωτής. Ένα πεντάλεπτο συνολικά και το μαγικό “συρτάρι” είναι έτοιμο για μελλοντική χρήση.

Και όσοι από εσάς τα δώσατε ήδη για ένα γαμημένο 90λεπτο είστε ήδη στο “συρτάρι”. Όχι για σύλληψη ή κάτι τέτοιο. Μην φοβάστε. Για μελλοντική χρήση λέμε και θα ‘ρθει μέρα που θα λέτε ότι είχαμε δίκαιο. Για να δείτε το προϊόν τους χρειάζεστε έγκριση πλέον. Δεν υπάρχει επιλογή, δεν υπάρχει δημοκρατία (σκατά σ’ αυτήν που έχουμε παρεμπιπτόντως). Είστε απλά ένας αριθμός στα σχέδια τους. Κάτι που εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ.

Εμείς εδώ πιστοί στον αγώνα μας και να ξέρετε ότι όλη αυτή την βρώμα θα την πολεμήσουμε με όλα μας τα όπλα. Ας τους αποδείξουμε όλα τα οργανωμένα σύνολα ότι τις Κυριακές μας εμείς θα τις κρατήσουμε για εκδρομές! Υπομονή – Αγώνας – Θέληση.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ultras Famagusta Gruppo 2008 

*Το παρών άρθρο ΔΕΝ αποτελεί ανακοίνωση ή ενημέρωση του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

 

Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε αυτούσιο από τους ULTRAS FAMAGUSTA