ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 
Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο 05 Ιουνίου και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου στο οίκημα μας, Famagusta Ghetto, στο Ξυλοφάγου.
 
Η Γενική Συνέλευση θα είναι και εκλογική και μέχρι τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής 30 Μαΐου, θα πρέπει να έχει αποσταλεί συμπληρωμένο το έντυπο υποψήφιου συνδυασμού το οποίο θα πληροί τις πρόνοιες και τις προϋποθέσεις του Καταστατικού του συνδέσμου μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε αποταθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]. Λεπτομέρειες θα δίνονται σε άτομα που θα στείλουν επώνυμα το ηλεκτρονικό τους μήνυμα και είναι μέλη τα τρία (3) τελευταία χρόνια στο μητρώο του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.
 
Το νυν Δ.Σ. συμβούλιο του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχει την πρόθεση όπως παραμείνει για να συνεχίσει το έργο που έχει παράξει μέχρι σήμερα. Αν δεν υπάρξει ανθυποψήφιος συνδυασμός τότε τα μέλη θα καλεστούν να εγκρίνουν το νυν Δ.Σ. για την επόμενη διετία.
 
Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα :
 
α. Εκλογή Δ.Σ. (αν χρειαστεί) ή Έγκριση παραμονής του νυν Δ.Σ.
β. Απολογισμός δράσης του νυν Δ.Σ.
γ. Ταμειακή Έκθεση
δ. Προγραμματισμός για την χρονιά 2021-2022
 
Κατά την ημέρα της Γ.Σ. τα μέλη θα μπορούν να ανανεώσουν τις συνδρομές τους και θα υπάρχει επιτροπή μελών στην είσοδο του Συνδέσμου. Προϋπόθεση για την παρουσία στην Γ.Σ. είναι τα μέλη να βρίσκονται εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια και να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους τους.
 
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου