Ανακοίνωση – Εγγραφές Μελών 2019-2020

Εγγραφες Μελων

Αδέλφια,

Μια επετειακή χρονιά η φετινή για εμάς όπου συμπληρώνουμε 25 Χρόνια ζωής, δράσης και αναμνήσεων. Από γενιά σε γενιά όπως λέμε παραμένουμε δυνατοί και αφοσιωμένοι στον λόγο ύπαρξης μας. Σήμερα ανακοινώνουμε τις λεπτομέρειες για τις φετινές εγγραφές του Παν.Συ.Φι. που είναι αφιερωμένες στα 25 Χρόνια MAXHTEC.

Φέτος αποφασίσαμε όπως κάνουμε τις εγγραφές μας αλλιώτικες προσφέροντας περισσότερα αναμνηστικά προϊόντα, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει εδώ και δυόμισι δεκαετίες. Από την γενιά του 1994 μέχρι και την σημερινή Μαχητική νεολαία μας, που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι για να κρατήσουμε το όνομα μας ψηλά.

Η εγγραφή, πέραν της κάρτας μέλους, περιλαμβάνει ΦΑΝΕΛΑ, ΜΠΡΕΛΟΚ & ΒΡΑΧΙΟΛΙ. Τα δύο τελευταία μαζί με την κάρτα θα εσωκλείονται σε επετειακό φάκελο που δημιουργήσαμε για τον σκοπό αυτό. Επίσης στο κάθε μέλος θα δίνετε και απόδειξη είσπραξης για την φερεγγυότητα των εσόδων μας. Η εγγραφή θα κοστίζει συμβολικά στα €25, με την διαφορά ότι τα €5 από κάθε εγγραφή θα δοθούν με το τέλος της διαδικασίας εγγραφής σαν χορηγία σε ένα από τα τμήματα του Σωματείου μας μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αυτών.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 03 Ιουλίου, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας και θα διαρκέσουν μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2019. Στηρίζουμε τον σύνδεσμο μας, στηρίζουμε τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, στηρίζουμε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από φέτος θα πραγματοποιούνται και διαδικτυακές εγγραφές για όσο κόσμο δεν μπορεί να το πράξει διαφορετικά. Αποστολές του πακέτου εγγραφής γίνονται σε όλη την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό με τα έξοδα αποστολής να είναι ΔΩΡΕΑΝ από τον Παν.Συ.Φι. ως μια ένδειξη εκτίμησης του κόσμου που μας στηρίζει. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στην σελίδα διαδικτυακών Εγγραφών : https://maxhtec94.com/site/εγγραφες-μελων/. Διαθέσιμες από σήμερα για το διαδίκτυο.

25 ΧΡΟΝΙΑ MAXHTEC – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ – ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Με εκτίμηση 

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994