; Τετάρτη ΑΠΕΧΟΥΜΕ - ΟΛΟΙ Σύνδεσμο - MAXHTEC 1994

Τετάρτη ΑΠΕΧΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ Σύνδεσμο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αδέλφια,

Για ακόμα ένα παιχνίδι το σάπιο σύστημα μας αναγκάζει να βρισκόμαστε μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα. Μακριά από την φυσική μας θέση, μακριά από το πέταλο μας. Έχουμε πάρει μια απόφαση την οποία ξέρουμε ότι τους πρώτους που πληγώνει είναι εμάς τους ίδιους. Ένας αγώνας για να τον κερδίσεις χρειάζονται θυσίες αδέλφια. Και πιο μεγάλη θυσία από το να βρίσκεσαι μόνο λίγα μέτρα από το γήπεδο αλλά να στέκεσαι όρθιος απέναντι τους, δεν υπάρχει.

Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ, όσους πιστεύετε ακόμα ότι αυτό που γίνετε είναι ενάντια στα πιστεύω μας, όπως μην τους κάνετε την χάρη. Μην παίξετε το παιχνίδι τους. Μείνετε ενωμένοι και δυνατοί μέχρι να τους νικήσουμε ξανά. Την Τετάρτη λοιπόν έχουμε αποφασίσει όπως μαζευτούμε στον νέο μας σύνδεσμο στην Λάρνακα, ο οποίος βρίσκετε λίγα μόνο μέτρα από το ΝΑΟ. Θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα απ’ εκεί και θα βροντοφωνάξουμε δυνατά, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ. Οι ιαχές μας πρέπει να φτάνουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο μπορούμε.

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό για όλους. Για τους μεγάλους θα είναι €15 και για την νεολαία μας €10.

Υ.Γ. Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ