ΤΑΜΕΙΟ - ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Share this post

Μια οικογένεια χρειάζεται την βοήθεια μας

Από την Παρασκευή έχει πέσει στην αντίληψη μας μια απίστευτη ιστορία την οποία έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η ομάδα «Προσφέρω Απλόχερα» και αφορά μιαν οικογένεια η οποία έχει πραγματική ανάγκη την βοήθεια από τον συνάνθρωπο του.

Πριν από αυτή την υπόθεση δεν γνωρίζαμε τον Ολύμπιο. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον Ολύμπιο και το Σάββατο βρεθήκαμε κατ ‘ιδίαν μαζί του και μας εξήγησε πλήρως την κατάσταση η οποία επικρατεί και αναγκάζετε να τα βγάλει πέρα μαζί με ένα βρέφος μόλις 4 μηνών. Δεν θα αρχίσουμε ούτε να κατηγορούμε τα κράτη και τα παρακράτη, ούτε τους οργανισμούς που δεν είναι άξιοι υποστήριξης. Γνωρίζουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες που και πως λειτουργούν, γνωρίζουμε επίσης και την “βοήθεια” που είναι διατεθειμένοι να δίνουν σε μια οικογένεια με τόσα προβλήματα βιωσιμότητας. Αυτά ας τα αφήσουμε για την ώρα γιατί πρώτο μέλημα είναι να βρούμε τρόπους να στηρίξουμε αυτό τον άνθρωπο και την οικογένεια του.

Και επειδή η πλήρης διαφάνεια είναι αυτό που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα σας εξηγήσουμε πως θα βοηθήσουμε εμείς και όλοι εσείς τον Ολύμπιο μέχρι να ορθοποδήσει και να καταφέρει να στηρίξει από μόνος του την οικογένεια του. Ο Ολύμπιος ζει σε ένα σπίτι που ανά πάσα στιγμή μπορεί αν τον βγάλουν έξω. Αφού το συζητήσαμε μαζί του και αρχική μας πρόθεση ήταν να επιδιορθώσουμε το σπίτι όσο είναι εφικτό, θεωρήσαμε προτιμότερο να νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι και για κάποιο διάστημα θα του καλύψουμε το ενοίκιο του. Με την βοήθεια όλων μας είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτή την οικογένεια να ζήσει με αξιοπρέπεια μέχρι οι χρονοβόρες διαδικασίες του κράτους τον βοηθήσουν σε κάτι πιο μόνιμο. Σε αυτό όλο θα συνεισφέρει και η ομάδα “Προσφέρω Απλόχερα” με τα μέλη της αφού και με την συγκεκριμένη ομάδα είμαστε σε επικοινωνία.

Μπορείτε να συνεισφέρετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο :

ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Στο πιο πάνω ταμείο, μπορείτε να προσφέρετε το ποσό της επιλογής σας με την συχνότητα που εσείς θέλετε (μια φορά, μηνιαία κλπ).

Επίσης οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει κάτι πέραν από χρηματικό ποσό παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν από τους πιο κάτω συνδέσμους για την επαρχία που σας βολεύει.

Παρακολουθήστε την ιστορία του Ολύμπιου και της οικογένειας του όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».