; ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ | ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. | MAXHTEC

ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

“Βοηθώντας τον συνάνθρωπό σου, βοηθάς πιο πολύ τον εαυτό σου”

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ


Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχει δημιουργήσει αυτή την διαδικτυακή πλατφόρμα με σκοπό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η μάζα των ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τον οργανισμό μας στα πλαίσια της κοινωνικής του συνεισφοράς. Από τώρα και στο εξής δημιουργείται το “Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης”, όπου ο καθένας από εμάς μέσω μιας απλής διαδικασίας μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς. 

Έχοντας ως φάρο την Ιστορία του Σωματείου μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα που αυτό χάραξε από την ημέρα ιδρύσεως του. Έχουμε διδαχθεί από παιδιά τι σημαίνει ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και το δικό μας Σωματείο δεν ήταν ποτέ φτωχό αλλά αντίθετα γενναιόδωρο σε όλη αυτή την λαμπρή του πορεία.

Με το Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης θα μπορούμε με πιο μεγάλη άνεση να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη. Έχουμε δει κόσμο να μην έχει ούτε τα βασικά την στιγμή που κάποιοι τους αγνοούν επιδεικτικά. Εμείς θα τους χαρίζουμε αυτά που έχει δικαίωμα ο καθένας στην ζωή και η “ικανοποίηση” μας είναι αυτό το χαμόγελο που μας χαρίζουν πίσω. 

Επιλέξετε εσείς πως θέλετε να κάνετε την εισφορά σας, με ποιο ποσό, ποιο τρόπο πληρωμής και με ποια συχνότητα.

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ