; Πρώτο παιχνίδι στον ΝΑΟ - Εισιτήρια - MAXHTEC 1994

Πρώτο παιχνίδι στον ΝΑΟ – Εισιτήρια

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Την ερχόμενη Κυριακή, 10.09.2017, η ομάδα μας καλείται να δώσει το πρώτο παιχνίδι στον ΝΑΟ. Δυστυχώς στους δύο πρώτους αγώνες αρκετός κόσμος δεν κατάφερε να δει από κοντά την μεγάλη του αρρώστια. Την Κυριακή όμως όλα θα είναι αλλιώτικα, όλα θα μοιάζουν Βαρωσιώτικα. Ένας ΝΑΟΣ που θα είναι κατάμεστος, ανεξάρτητα αντιπάλου. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έμαθε να βρίσκετε δίπλα στην ομάδα του χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα. Βρίσκετε εκεί διαχρονικά για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Αυτό φαίνεται κάλλιστα και από την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας που ξεπέρασε ήδη τον στόχο των 3000 και πολύ σύντομα ίσως ξεπεράσει και τις 4000. Αν συνυπολογίσουμε ότι ακόμα δεν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι στον ΝΑΟ και συγκρίνοντας με άλλες ομάδες με καλές πορείες είτε με τρόπαια, που δεν έφτασαν τα μισά, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί η ΑΝΟΡΘΩΣΗ παραμένει από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού. Με την συνεχή στήριξη μας και την παρουσία μας στα γήπεδα θα επαναφέρουμε την Ανόρθωση στην κορυφή. Αν μην το πιστέψει ο κόσμος τότε κανένας παίχτης είτε ξένος είτε γηγενής δεν θα μπορέσει να το κάνει πράξη.

Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται καθημερινά σε όλα τα κλιμάκια, όπως και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την Νότια. Η τιμή είναι προνομιακή και αφορά τα μέλη 2017-2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε στους υπεύθυνους κάθε κλιμακίου. Επίσης στα οικήματα θα υπάρχουν και μεμονωμένα εισιτήρια του αγώνα.

Υ.Γ. Τελικά πως θα αποπροσανατολίσουμε το φίλαθλο κοινό φέτος ; Με την ταυτοποίηση ή με κάτι άλλο ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ