; Ανακοίνωση 11.01.2018 - MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 11.01.2018

ΟΛΟΙ ΝΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΡΕΙΑ

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε όσα μέλη ήταν παρών χθες τόσο στο γήπεδο όσο και στην συγκέντρωση που ακολούθησε. Μετά και την ψεσινή ανοιχτή συνεδρία, όπου καταγράφηκαν οι απόψεις των μελών, το συμβούλιο του Παν.Συ.Φι. αποφάσισε όπως μια σειρά από μέτρα θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ενάντια σε όλα αυτά που μας πλάσαραν τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε από τώρα όλα τα μέτρα αλλά θέλουμε να ‘ναι όλοι σίγουροι πως αυτή η μάχη θα είναι μεγάλη.

Για αρχή, ως γνωστό με την αποχή μας την Κυριακή από το θέατρο με τις ταυτοποιήσεις, έχουμε αποφασίσει πως θα μαζευτούμε σύσσωμα στο ΝΑΟ για να στήσουμε το δικό μας πάρτι. Θα παρακολουθήσουμε την ομάδα μας στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” μέσα από γιγαντοοθόνη. Θα υπάρχει ειδική καντίνα με ποτά και άλλα για τις ανάγκες του κόσμου. Ξέρουμε ότι αρκετός κόσμος της ομάδας δεν θα δώσει το παρών του στο γήπεδο για διάφορους  λόγους. Μια ομάδα σαν την δική μας που παίρνει μέσο όρο 5 χιλιάδες κόσμο ΚΑΘΕ εβδομάδα, η λογική λέει πως η μάζα μας θα είναι ΕΚΤΟΣ γηπέδου. Όλοι οι Ανορθωσιάτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Καλούμε τους πάντες, οργανωμένους και μη, όπως στηρίξουν τις προσπάθειες μας για καταπολέμηση αυτής της “βίας” που γίνετε ενάντια στον κάθε οπαδό και φίλαθλο αυτού του τόπου. Δυστυχώς λίγοι αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της παρανομίας που γίνετε. Η πρώτη τοποθέτηση της επιτρόπου προστασίας δεδομένων ήταν αρκετά κατατοπιστική. Η δεύτερη της τοποθέτηση ήταν καθοδηγούμενη από το σύστημα που την εργοδοτεί. Θα ήταν καλό ο καθένας πριν δώσει τα στοιχεία του, να ξαναδιαβάσει τις δύο τοποθετήσεις και θα καταλάβει.

Υ.Γ. Με το τέλος του αγώνα θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ταυτοποίηση.

Υ.Γ.2 Δεν θα πούμε κάτι για την ώρα για το σούσουρο που δημιουργούν κάποιοι με το “sold out” 1300!! εισιτηρίων της ομάδας που είναι πρώτη στην βαθμολογία.

Υ.Γ.3  Ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυρά

ΟXI ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με εκτίμηση 

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου