; Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. 11.11.2018 | MAXHTEC 1994

Προβολή Ντοκιμαντέρ για την Αμμόχωστο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου σας προσκαλεί στην προβολή ντοκιμαντέρ για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” η ώρα 17:00.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια συμπαραγωγή του σκηνοθέτη Τάσου Δημητριάδη και του Γραφείου τύπου & πληροφοριών με την ονομασία “ΑΚΟΥ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ”. Επτά άνθρωποι, επτά φωνές Αμμοχωστιανών που αφηγούνται την ιστορία τους και τα βιώματα τους. Εξηγούν τον πόθο και τα θέλω της επιστροφής μας. Είναι ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην νέα γενιά και πρέπει όλοι να μάθουν και να ακούσουν.

Όλα τα παραπάνω είναι ο λόγος που μας ώθησε να πάρουμε αυτή την πρωτοβουλία, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε την νέα γενιά, ειδικά άτομα που γεννήθηκαν μετά το μαύρο καλοκαίρι του 1974. Η Αμμόχωστος για μας είναι ότι πιο ανεκτίμητο έχουμε στην ζωή μας και οφείλουμε να παραμείνουμε πιστοί στον πόθο της επιστροφής. Έχουμε χρέος να κρατήσουμε την φλόγα άσβεστη και ο μόνος τρόπος είναι η νέα γενιά να συνεχίσει τον αγώνα των προγόνων μας. Κάθε Αμμοχωστιανός και κάθε πρόσφυγας είναι ευπρόσδεκτος να έρθει και να παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό ντοκιμαντέρ.

Έχουν σταλεί επίσημες προσκλήσεις τόσο στο Σωματείο όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην προσπάθεια αυτή καλό είναι να παρευρεθούν και παιδιά των ακαδημιών αλλά και παίκτες των αγωνιστικών τμημάτων. Το ντοκιμαντέρ έχει υπότιτλους στα αγγλικά και μπορούν να το παρακολουθήσουν και μη γηγενείς αθλητές. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους στην εκδήλωση.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ κ. Τάσο Δημητριάδη για την αποκλειστική προβολή. Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα μας για την παραχώρηση του χώρου και εξοπλισμού για την ομαλή οργάνωση της εκδήλωσης.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΟΥ  

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994