; Ανακοίνωση 24.05.2018 - MAXHTEC

Ανακοίνωση 24.05.2018

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για την χθεσινή τους παρουσία στην Γενική Καταστατική Συνέλευση.

Ενώπιον των μελών έγινε παρουσίαση κάποιων καταστατικών αλλαγών όσον αφορά την λειτουργία του οργανισμού και αυτές εγκρίθηκαν με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τα ⅔ των παρόντων μελών που απαιτείτο. Η λειτουργία του Παν.Συ.Φι. όσων αφορά την διοικητική του δομή και σύσταση μπαίνει πλέον σε ένα καινούργιο δρόμο, προς την υλοποίηση όσων ονειρεύονται έναν σύνδεσμο υγιή και ανίκητο. Δίνετε η ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως να αποδείξουν ότι μπορούν να ακολουθήσουν τους θεσμούς και τους κανόνες που πλέον προβλέπει το καταστατικό.

Στο σημείο εδώ να δηλώσουμε ότι τα άτομα που απαρτίζουν το νυν διοικητικό συμβούλιο δηλώνουν τις παραιτήσεις τους αφού πρώτοι αυτοί επιθυμούν τις σωστές διαδικασίες. Θα παραμείνουν όμως στις θέσεις τους για να τρέξουν την λειτουργία του Παν.Συ.Φι. μέχρι την ανάληψη του νέου Δ.Σ. βάση του καταστατικού σε εκλογική συνέλευση που θα ακολουθήσει.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη της αίθουσας “ΒΙΤΣΑΙΤΗΣ” για την παραχώρηση του χώρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου