; Ανακοίνωση 21.02.2017 - MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 21.02.2017

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του και τον Ανορθωσιάτικο κόσμο για την “τρελή” αφοσίωση του στο Ιστορικότερο Σωματείο του νησιού. Νιώθουμε πλέον ικανοποιημένοι και ξανά δικαιωμένοι για τα όσα παλέψαμε τα τελευταία χρόνια και έχουμε κερδίσει. Με σκληρή δουλειά και αρκετό ιδρώτα είμαστε αυτοί που είμαστε.

Παράλληλα δεν αφήσαμε την ομάδα μόνη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, και κάναμε όλη την Κύπρο και όχι μόνο να παραμιλά. Στο σημείο αυτό θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι η στιγμή αυτή επιβάλει προσγείωση, σοβαρότητα και μεγαλύτερη στήριξη ώστε να πετύχουμε τους αναθεωρημένους στόχους που έθεσε η ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τον υπερ-ενθουσιασμό και να σηκώσει κεφάλι προς την (φετινή) τελική ευθεία. ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Το επιβάλει η Ιστορία της ομάδας μας.

Ακούγονται διάφορα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου. Σίγουρα στο γήπεδο δεν μπορεί να παρευρεθεί ούτε κατά το ελάχιστο η πλατιά μάζα του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Οι μοντέρνες τακτικές και “κόλπα” του αντιπάλου αντικατοπτρίζουν ακριβώς το ποιοι είναι και τι κουβαλάνε “πίσω” τους. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μια συζήτηση με ομάδα που χρονολογικά “ιδρύθηκε” σαν τον Σύνδεσμο μας, και δεν θα ασχοληθούμε με αριθμούς διαθέσιμων εισιτηρίων που είναι κατά πολύ μικρότερος ακόμα και από τα μέλη του Παν.Συ.Φι μας! Όπως νομίζει ο καθένας πράττει πλέον σε αυτό τον τόπο δίχως υπευθυνότητα και δίχως φραγμούς.

Όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο, καλό είναι να αποφύγουν κάθε είδους προκλήσεις και ύπουλες καταστάσεις που θα στοιχίσουν στο Σωματείο μας στην μετέπειτα πορεία του στην διοργάνωση. Αυτά τα “έργα” τα είδαμε, τα ζήσαμε και πρέπει σαν ομάδα και κόσμος να προστατεύσουμε το Σωματείο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε την ανάλογη συνέχεια από ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και να ξέρουν πως ο κόσμος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Εμείς καλούμε αύριο ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ και ΟΛΟ τον κόσμο στον κεντρικό μας σύνδεσμο το αργότερο μέχρι τις 17:00.

Υ.Γ.  “πορτιανς” κόψετε κάτι και προσεχτικά με τις ζαρτιέρες σας. Σκίζονται εύκολα.

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου