; Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. 19.04.2018 | MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 19.04.2018

Καταρχάς θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις εκπληκτικές κοπέλες του τμήματος πετόσφαιρας όπου φέτος αποφάσισαν να σαρώσουν τα πάντα. Μετά την ασπίδα και τον σκληρό μαραθώνιο του πρωταθλήματος, σειρά παίρνει για την τροπαιοθήκη το κύπελλο. Απ ‘την άλλη βλέπουμε ακόμα μια ομοσπονδία να υποκύπτει στην αδυναμία της αστυνομίας και να θέλει ένα γήπεδο για λίγους. Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που γίνετε με την αστυνομία αλλά πλέον έχει γίνει “συνήθεια” για κάποιους και έχει καταντήσει κουραστικό για εμάς σε κάθε ανακοίνωση να πρέπει να λέμε τα αυτονόητα. Θα σας το πούμε απλά και κυπριακά. “Αν δεν μπορείτε να προσέχετε 300 άτομα που την μια και όσους έρθουν που την άλλη, κλείστε το καλύτερα”. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα των “οπαδών” Μαΐου, αυτή την εβδομάδα το “σκηνικό” μεταφέρεται στα λημέρια τα δικά μας. Στήνουμε ένα ακόμα πάρτι στο οίκημα μας στην Σωτήρα, στο Famagusta Ghetto. Παρακολουθούμε την προσπάθεια της ομάδας που θα θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο έτσι ώστε όλοι μαζί να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για αυτά που περιμέναμε χρόνια τώρα. Στο σημείο αυτό να πούμε σε όλα τα μέλη ότι για την Ευρώπη θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την καλύτερη οργάνωση την κατάλληλη περίοδο.

Προς το παρών καλούμε όλα τα ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΑ αλάνια να είναι στον σύνδεσμο την Κυριακή, δείχνοντας ακόμα μια φορά την αντίθεση μας στα ηλίθια μέτρα τους. Να δείξουμε ότι παραμένουμε πιστοί στον αγώνα που αρχίσαμε και που θα τον τελειώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όταν πρέπει. Να τους αποδείξουμε πως κανένα ενενηντάλεπτο, κανενός ποδοσφαιρικού αγώνα δεν είναι πιο σημαντικό από τις μελλοντικές μας παρουσίες. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 (τελικά) αλλά τα μαγκάλια θα ανάψουν από πιο νωρίς.

Υ.Γ. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με τον αθλητικό δικαστή. Ή τυφλός είναι ή του έκοψαν το ίντερνετ. Του συστήματος “δεν είναι”. Μην βλέπουμε και εφιάλτες!

Υ.Γ.2 “Είσαι στην ζωή ότι πιο ωραίο – ΦΟΙΝΙΚΑ θα τρελαθώ”

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Με εκτίμηση

Κεντρική Επιτροπή

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994