; Ανακοίνωση 12.04.2018 - MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 12.04.2018

Αδέλφια,

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε χθες να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Δεν θα κρίνουμε κανένα γιατί όπως είπαμε πολλές φορές κατά την φετινή περίοδο, αναγνωρίζουμε το που ήμασταν τα τελευταία χρόνια και το που βρισκόμαστε φέτος. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το χθεσινό αποτέλεσμα ούτε η εμφάνιση, αλλά θα ήταν άδικο να ρίξουμε ευθύνες. Στόχος πλέον η μαθηματική εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που θα δώσει πίσω στην ομάδα όσα εφόδια χρειάζεται για καλύτερες μέρες.

Εμείς απ΄ την άλλη, έχουμε μάθει στα δύσκολα και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τον δύσκολο και σκληρό αγώνα μέχρι το τέλος. Δεν θα λυγίσουμε σε τίποτα μέχρι το τέλος. Η δράση μας όμως δεν σταματά.  Για αρχή αύριο καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο της Ανόρθωσης στον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου πετόσφαιρας, η ώρα 20:00 στο Θεμιστόκλειο με αντίπαλο την ομόνοια. Η Ανόρθωση δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει πολλάκις και με πράξεις. Έτσι και αύριο θα βοηθήσουμε το τμήμα ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Επίσης με το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ανοιχτή συνεδρία των μελών του Παν.Συ.Φι. για ενημέρωση κάποιων σημαντικών ζητημάτων του συνόλου μας. Όταν ενημερωθούν τα μέλη μας, θα ενημερώσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο με νέα ανακοίνωση όσα πρέπει να γνωρίζουν με το τι μέλει γενέσθαι. Προς το παρών καλούμε τον κόσμο και τα μ.μ.ε. όπως ενημερώνονται ΜΟΝΟ από τις επίσημες σελίδες του Παν.Συ.Φι. Είτε από την ιστοσελίδα μας (www.maxhtec94.com) είτε από την σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/1994maxhtec/).

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην γυναικεία πετόσφαιρα του Σωματείου μας που οδεύει προς τον τελικό του κυπέλλου και προς κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου