; Ανακοίνωση 08.01.2018 - MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 08.01.2018

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα για την χθεσινή νίκη, ανατρέποντας μάλιστα τόσο το αποτέλεσμα όσο και την ψυχολογία που δημιουργήθηκε από τα πρώτα λεπτά. Όταν βλέπεις τόσο πάθος μέσα στο γήπεδο δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος και αισιόδοξος για την συνέχεια. Κάποια πράγματα επανήλθαν στο σωστό δρόμο και κάποιοι πήραν ήδη τις απαντήσεις τους.

Όσο για την συνέχεια, έπεται ακόμα πιο δύσκολη όσον αφορά την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Την Τετάρτη έχουμε μπροστά μας τον 1ο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία ναπα, η οποία χρήζει απόλυτης προσοχής αν αναλογιστούμε ότι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε ομάδα 1ης κατηγορίας. Εμείς σαν Παν.Συ.Φι. θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια μέσα στην δική μας έδρα. Επιστρέφουμε στην γνώστη μας θέση, να τραγουδήσουμε ξανά περήφανα για τα ιδεώδη του Σωματείου μας. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και καλούμε άπαντες όπως δηλώσουν παρών.

Με το τέλος του παιχνιδιού καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ μας σε ανοιχτή συνεδρία στον κεντρικό μας σύνδεσμο MAXHTEC CLUB “Χριστάκης Φωτίου”. Θα συζητηθούν ΣΟΒΑΡΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θέματα πως θα συνεχίσουμε σαν οργανωμένο σύνολο. Το θέμα που έχει προκύψει με τα νέα μέτρα είναι πολύ σοβαρό και θα αναλυθούν διάφοροι τρόποι αντίδρασης. Η γνώμη και η άποψη του κάθε μέλους μας είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική. Η συνεδρία θα ξεκινήσει στις 19:30.

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Η “ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ”

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου