; Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. 02.11.2018 | MAXHTEC 1994

Ανακοίνωση 02.11.2018

ανακοίνωση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ως ο μοναδικός αναγνωρισμένος οργανισμός στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου της ομάδας όφειλε να επέμβει και να διαλευκάνει τι ακριβώς συμβαίνει στα αγωνιστικά θέματα της. Είδαμε πέρσι με μεγάλη χαρά η ομάδα να παίρνει τον σωστό δρόμο, με σωστές κινήσεις και χωρίς μεγάλα λόγια εντυπωσιασμού να εξασφαλίζει το ελάχιστο που αρμόζει στην μεγάλη Ιστορία της ομάδας μας. Αυτό όμως που εισέπραξε και αποδέχτηκε ο κόσμος και ήταν μεγαλύτερο ακόμα και από την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ήταν η συνολική προσπάθεια για ενότητα, για επαγγελματισμό αλλά και χτίζοντας υγιές βάσεις για το μέλλον. Είδαμε ποδοσφαιριστές να παίζουν μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι με πάθος και πείσμα, όταν όλα είχαν κριθεί. Μάλιστα ο κόσμος ανταπέδωσε στο έπακρο με τις παρουσίες του στα γήπεδα (μέχρι την ταυτοποίηση), κάτι που δεν είναι πρωτοφανές για τον Ανορθωσιάτικο κόσμο στην δεκάχρονη μέχρι τώρα ξηρασία και παρακμή.  

Από τον περασμένο Ιούλιο μετά τον άχαρο αποκλεισμό από ένα χωριό στην αλβανία φαίνεται ότι όσα αναφέραμε παραπάνω, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος. Έτσι λοιπόν μετά από μεγάλη πίστωση χρόνου και αφού βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και με τους τέσσερις αρχηγούς. Τους τονίσαμε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί παραπέρα κάτι που αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι. Μας ενημέρωσαν και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα, και ότι θα πολεμήσουν με ότι έχουν και δεν έχουν για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα αμέσως επόμενα αποτελέσματα αλλά και η σωστή προσέγγιση της κατάστασης. Γιατί όσο απογοητευμένοι και να είμαστε, όσο θυμωμένοι κι αν πρέπει να είμαστε, αν δεν διαχειριστούμε σωστά μια τέτοια κατάσταση ίσως να προβεί μοιραίο με καταστροφικές συνέπειες. Εμείς θέλουμε να τονίσουμε σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η “επίβλεψη” δεν θα σταματήσει να γίνετε με αυστηρά κριτήρια πλέον. Γιατί ότι και αν έχει αποδείξει ο καθένας στο παρελθόν, δεν μπορεί να παραβλέψει το σήμερα. Κάτι που επισημάνθηκε και στον ίδιο τον πρόεδρο, αντιλαμβανόμενοι ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι το οποίοι πρέπει να τονίσουμε είναι ότι την Ανόρθωση δεν την αγαπάει κανένας παρά μόνο οι πιστοί υποστηρικτές της μεγάλης αυτής ιδέας. Γι’ αυτό μην περιμένουμε από τρίτους την οποιαδήποτε βοήθεια, γιατί σαν Σωματείο αποδείξαμε πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν την χρειαζόμαστε. Απλά μην φτάσουμε στο σημείο, οι ίδιοι οι υποστηρικτές να παίρνουν την θέση των “τρίτων” αυξάνοντας ακόμα πιο πολύ το βαθμό δυσκολίας ανάκαμψης. Να προειδοποιήσουμε μάλιστα ότι έχουν γνώση οι φύλακες για κάποιες όχι και τόσο “όμορφες” καταστάσεις και σενάρια που στήνονται από κάποιους εκτός ομάδας με βοήθεια των παραπάνω τρίτων. Θα το αφήσουμε μέχρι εδώ σήμερα.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Σημαντικό ρόλο στην κακή ψυχολογία και κατάσταση διαδραματίζει και η απουσία του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της μάζας που απουσιάζει είναι ελέω κάρτας φιλάθλου αλλά και το νομοσχέδιο που αποδεδειγμένα αποδείχτηκε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. Σαν Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ένα Σωματείο που γεννήθηκε μέσα από αγώνες αντίστασης, μαζί με τον Παν.Συ.Φι. θα τραβήξουν μια διαφορετική γραμμή όπως αναφέρει και η χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας. Ουσιαστικές κινήσεις που θα σταματήσουν αυτή την γελοία κατάσταση που επικρατεί στα κυπριακά γήπεδα. Θα οργανωθούν σύσσωμες και ουσιαστικές κινήσεις σε όλα τα αρμόδια σώματα. Κυβέρνηση, βουλή, πολιτικά κόμματα, οργανισμοί και όσοι άλλοι επέλεξαν για εμάς χωρίς εμάς θα πρέπει να μας δουν απέναντι τους. Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι μέρος του Ενιαίου Κινήματος Οπαδών που είναι το μόνο “σώμα” που έδρασε μέχρι στιγμής και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τους πάντες. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να έχει συμμάχους όλα τα σωματεία που βλέπουν κάθε εβδομάδα την κατάντια στην οποία έφεραν τον αθλητισμό γενικότερα.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανορθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994