Share this post

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ – 03.08.2005

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο από γκρίζους λύκους και μια ατμόσφαιρα εχθρική, μέχρι και εμπόλεμη. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ έφυγε αλώβητη και μεγάλη νικήτρια παρά τις αντιξοότητες. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ έστειλε τους τούρκους και τις κόκκινες σημαίες τους στο καναβάτσο. Μετέδωσε επίσης με τον καλύτερο τρόπο το Εθνικό πρόβλημα του τόπου μας κάτι που συνάδει με τα ιδεώδη του Σωματείου μας από την μέρα ιδρύσεως του.

 

 

 

 

 

 

Ήρωες και όσοι ακολούθησαν την ομάδα σε όλο αυτό το ταξίδι, που στάθηκαν επάξια απέναντι τους και δεν δίστασαν λεπτό να τους δούνε στα μάτια.

Το τι ακολούθησε ανά το παγκύπριο, με την λήξη του αγώνα μέχρι την επιστροφή στο αεροδρόμιο, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ με λόγια. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου , 8.000 άτομα κατέκλυσαν το αεροδρόμιο. Οι εικόνες είναι χαραγμένες στο μυαλό κάθε Ελληνοκύπριου και θα μείνουν εκεί για πάντα. Μέχρι την άγια εκείνη μέρα ω που η νίκη δεν θα περιοριστεί σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου. Μέχρι την μέρα εκείνη που θα επιστρέψουμε ΝΙΚΗΤΕΣ στα εδάφη μας. Ίσως μια Άνοιξη!